Huolia matkoilla

Hei ja tervetuloa matkablogiini! Tässä blogissa aion ensin käydä läpi hieman vanhoja matkoja ja muistoja niihin liittyen. Kaikenlaista on nimittäin ehtinyt tapahtua matkan varrella niin sanotusti. Vuonna 2008 olin matkalla New Yorkissa. Reissu oli huikea, vaikka 7 päivää isossa kaupungissa meni kyllä uskomattoman nopeasti. Tyypillisesti ehdimme nähdä päivän aikana kaksi kohdetta, etsiä ruokapaikkoja erittäin pitkään ja suunnistaa kohteiden välillä. Jostain syystä kaupungissa ei ole katujen varsilla katujen nimiä missään joten metroasemalta ulos tullessa on lähes mahdotonta tietää mihin suuntaan lähteä. Jotenkin kuitenkin löysimme kaikkiin paikkoihin, jotka halusimme nähdä. Outona sivuseikkana ja yllättävänä huolena mainittakoon, että vaimoni soitti matkan aikana kalliista puhelun hinnasta huolimatta, koska asunnostamme oli löydetty torakoita. Hän sitten päätti tilata meille tuholaistorjunnan tuolta. Onneksi hän hoiti homman, koska näkemieni kuvien perusteella en olisi halunnut nähdä kyseisiä otuksia livenä. En ole fani. Kotiin tullessani kaikki oli tosiaan onneksi jo täysin ok. Kyseisen tapauksen jälkeen matkamme sujui oikein mukavissa merkeissä. Laitan tähän loppuun vielä vähän kuvia reissulta:

New York 070

Times Square ja joulupukki lokakuussa. Vain USA:ssa..

 

New York 107

Maisemamme New Jerseyyn hotellistamme hieman sateisena päivänä.

New York 134

Uljas Wall Street.

New York 203

Maisemia Empire State Buildingin huipulta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *