Huolia matkoilla osa 2

Vaikka kirjoitinkin tuohon edelliseen kirjoitukseeni ettei ongelmia enää ilmentynyt New Yorkin reissun aikana tai kotiin tultuani, unohdin yhden aikas merkittävän asian. Sähköpostini nimittäin hakkeroitiin myös matkalla ollessani. Joku ihana ihminen meni sellaisen iloisen yllätyksen tekemään. Tiedätkö tunteen, kun avaat sähköpostiin kirjautumissivun ja kirjoitat tunnuksesi mutta kirjautumislaatikot vain heilahtavat ärsyttävästi ja herjaavat, että sinulla on väärä salasana tai käyttäjätunnus. Voin sanoa, että se on kyllä erittäin ärsyttävää. Päätin heti korjata asian ja kuulin, että Deltagonilta saa hyvän suojan näihin asioihin, joten hankin sen sieltä. En ole sen jälkeen joutunut vastaavan uhriksi joten ilmeisesti homma toimii. Tämä oli toki seikka, joka tapahtui tietämättäni matkan aikana, joten siinä mielessä se ei pilannut matkaani. Se silti pilasi pitkään elämääni matkan jälkeen, kun monet tuttuni saivat ihmeellistä saastasähköpostia minun osoitteestani ja ainakin yksi jopa onnistui saastuttamaan koneensakin valitettavasti tuon kaiken seurauksena. Reissun jälkeen on ollut aavistuksen vaikeampaa matkustaa, koska hieman aina tuntuu, että jotain pahaa varmaan kotopuolessa tapahtuu sillä välin kun olen poissa. Onneksi pystyin kuitenkin suurimman osan ajasta keskittymään itse matkaan. Vain iltaisin tuo yleensä käy mielessä. Harmillista kuitenkin.. Tässä vielä lisää New Yorkin kuvia, koska ne nyt vaan ovat aika kivoja ainakin omasta mielestäni 🙂

New York 077

Legendaarinen Grand Railway Station sisältäpäin.New York 185

Pointsit, jos tästä arvaa mistä on kyse. Siinä on reippaasti zoomattu kuva ikkunanpesijästä Empire State Buildingin kyljessä.New York 274

Tätä ei tarvinne esitellä. Oli aika erilainen näky kuin elokuvissa, sen voi sanoa. Käytiin muuten patsaan sisälläkin, mikä oli aika huikeaa. Ylös asti ei valitettavasti silloin päästetty terroristiuhan takia. Pitänee käydä joskus  uudestaan, kun nyt kuulemma pääsee.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *