Ongelmia kotona matkan aikana

Vaikka matka sujuisi erittäin sujuvasti, kotopuolessa saattaa joskus ilmetä ongelmia. Tällä kertaa kotonamme oli ollut murtoepäilys vaimoni puolelta joten hän oli päättänyt ottaa homman haltuun kunnolla ja hankkia meille turvakalustoa. Ensimmäisenä hän päätti hankkia meille tällaisen systeemin. Se ei kuitenkaan tietenkään hänelle riittänyt ratkaisemaan kaikkea, koska hän tahtoo aina olla kaikessa erittäin perusteellinen. Siispä hän halusi hankkia lisäksi vaikka mitä. Firma oli onneksi tuttumme ylläpitämä Samsec joten saimme pientä tuttava-alennusta onneksi. Työssä kesti kuulemma tovi mutta onneksi tuo ei minua koske, sillä kun itse palailen kotiin, kaikki on jo hyvin kunnossa. Lasku tietysti odottaa minua yksin valitettavasti mutta se pitänee näin miehenä kestää. Seuraavaksi matka vienee minut kauas nykysijainnista aina Australiaan asti. Sydney on legendaarinen paikka, joka on kyllä kiva lopulta nähdä. Lennot ovat toki melkoisen pitkiä mutta eipä siinä mitään. Tuleepahan nähtyä enemmän elokuvia. Niitä ei koskaan ole nähnyt liikaa. Niistä on niin mukava puhua uusien ihmisten kanssa myös!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *