Yllättäviä löytöjä matkoilla

Teen usein yllättäviä löytöjä ja aluevaltauksia matkojeni aikana. Tällä kertaa se oli yllätyksekseni Tarot, jonka löysin Rajatiedon sivuilta. Täytyy sanoa heti kärkeen, että en ole ikinä uskonut tai edes lukenut tällaisista aiheista mitään mutta törmäsin matkallani muutamaan ihmiseen, jotka olivat erittäin innoissaan aiheesta joten päätin ottaa selvää, jos vaikka itsekin sattuisin innostumaan asiasta. Innostuksen aiheet kun tuppaavat olemaan itselläni nykyisin kohtuullisen vähissä mistä ikinä se johtuukaan. Osittain se johtuu tietysti siitä, että aikuisena 99% asioista joita tulee vastaan on tullut jo nähtyä – useimmiten jo kymmeniin tai satoihin kertoihin. On siis huomattavasti vaikeampaa innostua mistään uudesta – varsinkin kun vanhetessa myös iskee ego, joka sanoo ettei nuoremmat voi keksiä mitään hienompaa kuin oma sukupolvi. Tuo on tietysti äärimmäisen typerää ajattelua. Jatkan siis uutta harrastustani, jonka muuten opin myös itseäni nuoremmilta ihmisiltä ja katson miten elämässä käy. Ensi kertaan jälleen!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *